Outra Vez! betekent ‘nog een keer’ en is in 2002 ontstaan in Nijmegen, op de grens van Gelderland, Limburg en Brabant. Een mix van gezelligheid, vrolijkheid, energie en enthousiasme geeft onze band een uniek geluid en performance.

Samba is Afro-Braziliaanse percussiemuziek; een aanstekelijke combinatie van Afrikaanse ritmes en Braziliaans temperament. Plezier in muziek staat bij Outra Vez! centraal. Dit is tijdens onze energieke optredens duidelijk zichtbaar. Het enthousiasme van de band, in combinatie met de superswingende muziek, brengt zelfs de stijfste planken in beweging.

Waar kun je ons aantreffen?

Niet alleen op straat tijdens diverse samba- en muziekfestivals, maar ook tijdens verschillende sportevenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, braderieën, optochten en multiculturele festiviteiten laten onze muzikanten zien wat zij verstaan onder opzwepende Braziliaanse muziek!

Enkele voorbeelden

Sambafestivals: Outra Vez! was al aanwezig in Coburg, Luton, Kopenhagen, Glasgow, Badbergen, Eindhoven, Breda en natuurlijk ons eigen Nijmeegse Sambafestival.
Sportevenementen: Marikenloop, Zevenheuvelenloop, Batavierenrace, Stevensloop, marathons (o.a. in Luxemburg), triathlons etc.

Onze leden

Outra Vez! bestaat momenteel uit 19 enthousiaste slagwerkers. Onze muzikale ervaring hebben wij samengevoegd tot een swingende sambaband.

We kunnen trouwens nog een paar nieuwe leden gebruiken! Zie de vacatures.