Outra Vez! is in 2002 opgericht in Nijmegen, op de grens van Gelderland, Limburg en Brabant. Een mix van gezelligheid, vrolijkheid, energie en enthousiasme geeft onze band een uniek geluid en unieke performance. De naam van de band betekent ‘nog een keer’ in het Portugees, en dat is ook wat we willen, nog een keer onze muziek laten horen! 

Samba is Afro-Braziliaanse percussiemuziek; een aanstekelijke combinatie van Afrikaanse ritmes en Braziliaans temperament. Plezier in muziek staat centraal bij Outra Vez! Dat is tijdens onze energieke optredens duidelijk zichtbaar. Het enthousiasme van de band, in combinatie met de superswingende muziek, brengt zelfs de stijfste planken in beweging.

Waar kun je ons aantreffen?

Ergens op straat of bij samba- en muziekfestivals. En ook tijdens diverse sportevenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, braderieën, (carnavals)optochten en multiculturele festiviteiten. Op al die plekken laten onze muzikanten zien wat zij verstaan onder opzwepende Braziliaanse muziek!

Enkele voorbeelden

Sambafestivals: Outra Vez! was al aanwezig in Badbergen (DE), Boekel, Breda, Coburg (DE), Eindhoven, Glasgow (UK), Heerlen, Keulen (DE), Kopenhagen (DK), Luton (UK), Oss, Tilburg en natuurlijk het sambafestival in ons eigen Nijmegen.

Sportevenementen: Marikenloop, Zevenheuvelenloop, Batavierenrace, Stevensloop, marathons (o.a. in Luxemburg), triathlons, Vierdaagse, voetbalwedstrijden, etc.

Onze leden

Outra Vez! bestaat momenteel uit 19 enthousiaste slagwerkers. Onze muzikale ervaring hebben wij samengevoegd tot een swingende sambaband.

Zin om bij ons te komen spelen? Zie de pagina Vacatures