Eerder dit jaar: uitgeloot voor het sambafestival in Coburg, Duitsland. Wat een domper. Outra Vez gaat bijna elk jaar naar dat grootste sambafestival in Europa. De teleurstelling was dus groot toen we niet mochten. Maar onlangs kregen we een berichtje van de organisatie dat een andere band heeft afgemeld. Of wij dan misschien wilden? Een dag later was het rond, we hebben nog nooit zo snel beslist: natuurlijk willen wij naar Coburg! Niet met alle leden helaas, sommigen hadden al iets anders gepland. Maar Outra Vez is er weer bij!

Na Coburg meteen door met de Vierdaagsefeesten en de Vierdaagse

Het wordt wel buffelen: zondagavond 14 juli laat komen we terug uit Coburg en maandagavond 15 juli spelen we bij de Vierdaagsefeesten. Huh, op maandag? Outra Vez speelde toch altijd op vrijdagavond? Ja, dat was zo. Maar twee bandleiders hebben dan hun vakantie gepland (de rest snapt nog steeds niet waarom), dus vrijdagavond hebben we geen bezetting. We besloten daarom dat maandagavond goed zou uitkomen, omdat we niet naar Coburg zouden gaan (dachten we toen).

Het wordt dus een soort van marathonoptreden. Zeker omdat we op woensdag 17 juli ook weer bij de Vierdaagse op de Voerweg spelen. Zijn we in ieder geval goed ingespeeld.

Categorieën: Optreden