Slagwerkfestival Reeshof (18 juni)

Zaterdag 18 juni waren we in Tilburg voor het jaarlijkse Slagwerkfestival Reeshof in winkelcentrum Heyhoef. Daar hadden we een jaar eerder ook gespeeld en we kwamen graag terug. Deze editie was warm, heel warm, zeg maar tropisch. Dat werd dus flink zweten.

Bekijk de mooie rapportage die fotograaf Frans Schuurbier van deze dag heeft gemaakt.


Zomercarnaval Veghel (9 juli)

Net als op het festival in Tilburg waren we ook al eerder op het Zomercarnaval Veghel. Omdat het toen een gezellig feestje was, wilden we dat nog wel een keer meemaken. Op zaterdag 9 juli zijn we vóór de aftrap van het festival eerst spelend richting de Markt gelopen. En daarna deden we ons ding op de rode loper in de Molenstraat.

 

Ook van deze dag is een mooi fotoverslag gemaakt door fotograaf Arthur Pfaff.


Buurtfeesten Balgoij (9 juli)

We konden het feest in Veghel niet tot het einde bijwonen, want er stonden nog meer optredens op ons programma. Twee zelfs, in hetzelfde dorp: Balgoij. Daar waar we vier jaar geleden meeliepen met de carnavalsoptocht (eerste prijs!), werden maar liefst twee buurtfeesten gehouden. Ja, Balgoij is groter dan je denkt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door OutraVez (@outraveznijmegen)

Zoals je ziet hebben we Balgoij in vuur en vlam gezet.

Categorieën: Optreden