Ineens was alles anders. Alle optredens afgelast, geen repetities meer. Cold turkey afkicken. 

Repeteren in de openlucht

Nu er wat meer mogelijk is, willen we natuurlijk graag weer spelen. Onze repetitieruimte is qua afmetingen en ventilatie echter niet helemaal coronaproof om lekker te kunnen repeteren. Een aantal (bestuurs)leden heeft daarom heel Nijmegen en omstreken afgestruind op zoek naar een alternatieve locatie. Gevonden? Jawel. Een locatie in de openlucht. Maandagavond 15 juni hebben we voor het eerst gespeeld. Op anderhalve meter afstand van elkaar. Dat is nog even wennen en klinkt ook anders. Maar we kunnen weer spelen!

Optreden?

Of optreden er de komende tijd in zit, is zeer de vraag. Het Sambafestival Nijmegen begin september? We hopen het, maar niets is zeker nu. De eerste aanvragen voor volgend jaar zijn binnen, maar ook daarbij is het afwachten wat er gaat gebeuren.
Wachten op betere tijden. En hopen dat iedereen gezond blijft. Stay save!

Categorieën: Algemeen