Geen Coburg 

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Een domper is dat we dit jaar zijn uitgeloot voor het sambafestival in Coburg. Dat was wel even slikken. Maar we wensen onze collegabands die wel gaan natuurlijk veel plezier in Coburg! We hopen er volgend jaar gewoon weer bij te zijn. 

Gelukkig hebben we in deze periode wel een ander hoogtepunt. En daar hoeven we niet eens ver voor te reizen want het is in ons eigen Nijmegen: de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten! 

Woensdagmiddag 17 juli en vrijdagavond 19 juli gaan we los. 

Roze woensdag 

Roze woensdag staan we zoals vanouds op de Voerweg. Uiteraard met roze accessoires. Vanaf 12.00 uur laten we van ons horen. Zoals gewoonlijk wisselen we telkens na een aantal nummers af met de dames van dweilorkest De kleine blaas

Vierdaagsefeesten  

Op vrijdagavond zijn er vier plekken waar je ons kunt meemaken:

  • Waalkade achter Matrixx-podium
  • hoek Kelfkensbos/Hoogstraat
  • hoek Plein ’44/Doddendaal
  • Ganzenheuvel

De volgorde en exacte tijden staan niet vast. Wat wel vast staat is dat we per locatie 20 minuten spelen en dan weer naar de volgende locatie gaan. In verband met vergunningen stoppen we stipt om 23.30 uur.

Categorieën: Optreden