Het is een beetje apart jaar voor ons. Normaal gesproken hebben we het druk met optredens in het voorjaar en de zomer. Terwijl het najaar meestal een rustige periode is met slechts enkele optredens. Dit jaar loopt het een beetje anders. Relatief rustig in het voorjaar en de zomer en ineens meerdere optredens in het najaar.

Skechers

In oktober hebben we twee optredens verzorgd voor schoenen- en sneakerswinkel Skechers. Eerst in Nijmegen en daarna in Eindhoven. Op schoenen van Skechers natuurlijk! Die lopen prima!
Misschien volgen nog meer optredens…

Keulen

De 11e van de 11e, de start van carnaval, gaan we naar Keulen. Die dag vindt het derde Kölner Sambafestival plaats. Samen met 23 andere sambabands spelen we in de Altstadt, de binnenstad van Keulen.

Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop

Een week na Keulen mogen we weer aan de bak. Op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop.

Zevenheuvelennacht

Op zaterdagavond start de 7 km van de Zevenheuvelennacht om 19.00 uur. We zoeken een plekje niet ver van de start/finish, vermoedelijk ter hoogte van cafetaria Dwars bij de Groesbeeksedwarsweg.

Zevenheuvelenloop

Zondag spelen we vanaf ca. 12:45 bij de startvakken op het Sumatraplein. Als daar alle lopers uit de bruine, rode, roze en paarse startvakken zijn gestart, gaan we naar de Groesbeekseweg. Op een paar honderd meter van de finish spelen we vervolgens tot de laatste loper voorbij is gekomen.

Categorieën: Optreden