Midwinter Marathon

Zondag 4 februari spelen we bij de 45e editie van de Midwinter Marathon in Apeldoorn. We beginnen om 11:15 uur, als de Decathlon Mini-Marathon (10 Engelse mijlen) van start gaat. Daarna volgt ook nog de start van een aantal andere afstanden, zoals de Asselronde (25 km) en Centraal Beheer Acht van Apeldoorn (8 km). Naar verwachting zal de laatste loper ons rond 16:15 uur passeren. Dat vergt dus enig uithoudingsvermogen! We staan in de buurt van de start en finish op de Loolaan.

Carnaval

Een week later is het carnaval! Zondag 11 februari trekken we eerst de grens over, voor de Frühschoppenzug in het Duitse Kranenburg. De start van deze optocht is om 11:11 uur. Op speciaal verzoek staan we redelijk vooraan, omdat we ’s middags ook nog een andere optocht lopen. Namelijk in het kleine maar fijne Balgoij (in de gemeente Wijchen). Tijdens carnaval ook wel bekend als Moasland. 
De start van de optocht is daar om 13:30 uur. Gelukkig staan we in deze optocht bijna achteraan, anders wordt het wel erg krap om op tijd te zijn. Als je wilt komen kijken, dit is de route: De start is bij Dorpshuis ’t Ballegoyke, daarna gaat de optocht naar de Boomse-, Toren-, en Houtsestraat tot Van Stippen. Daar keren we om en gaan terug naar de Toren- en Boomsestraat. Vervolgens gaan we naar de Veldse Hoek, een stukje Veldsestraat, de S Toonen Dekkerstraat, de Veldsestraat en Den Bogerd.

Categorieën: Optreden