In het weekend van 18 en 19 november mogen we weer los! Zaterdagavond bij de Zevenheuvelennacht en zondagmiddag bij de Zevenheuvelenloop.

Zevenheuvelennacht

De start van de 7 km Zevenheuvelennacht is om 19.00 uur. Wij spelen rond 18:30 uur waarschijnlijk even aan het begin van de Groesbeekseweg, bij De Vereeninging. Daarna spoeden wij ons naar een plekje niet ver van de start/finish, ergens ter hoogte van de Groesbeeksedwarsweg/In de Kazerne.

Zevenheuvelenloop

Zondag spelen we rond 12:15 uur vermoedelijk weer even aan het begin van de Groesbeekseweg, bij De Vereeninging. Daarna vind je ons bij de startvakken op het Sumatraplein. Het eerste startvak gaat daar om 12:45 uur open. Als alle lopers uit de bruine, rode, roze en paarse startvakken zijn gestart, gaan we naar de Groesbeekseweg. Op een paar honderd meter van de finish spelen we vervolgens tot de laatste loper voorbij is gekomen.

Categorieën: Optreden